Direct naar de inhoud van deze pagina

Zaankantersvoorelkaar webapp

foto appSinds 21 november '16 heeft Zaankantersvoorelkaar een innovatieve app. Deze verlaagt de drempel om iets voor een ander in Zaanstad te betekenen.

Zaankantersvoorelkaar is al bijna 3 jaar dé online plek in Zaanstad waar alle vraag en aanbod op het gebied van vrijwillige inzet samenkomt. De site matcht vraag en aanbod met elkaar. Meer dan 1600 gebruikers zijn zo met elkaar in contact gekomen. Akkelien Canrinus: "Onze ambitie is om nóg meer mensen enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk en zo nog meer mensen te helpen. Dat doen we door de drempel naar vrijwilligerswerk te verlagen: het moet toegankelijker worden én inspirerender. De vernieuwde website en het lanceren van een app helpt hierbij enorm".

Innovatieve app


Zaankantersvoorelkaar lanceert niet zomaar een app, maar het nieuwste van het nieuwste: een webapp. De gebruikte technologie is zo innovatief in Nederland dat er zelfs een speciale subsidie voor verkregen werd. De webapp maakt het matchen van vraag en aanbod gemakkelijker: het stuurt bijvoorbeeld de nieuwste en best passende hulpvragen door naar vrijwilligers. Vergelijk het met het ontvangen van een whatsapp bericht. Daarnaast krijgen gebruikers in de app ook live aanbevelingen te zien van vraag of aanbod dat past bij hun interesses. De innovatieve technologie zorgt ervoor dat de app niet gedownload hoeft te worden en dus geen ruimte inneemt op de telefoon of tablet. De voordelen van een app, zonder de nadelen.

Instructie webapp op je telefoon of tablet