Astrid - Hulpaanbieder namens organisatie & Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 2 januari 2019

Plaats:
Kersenboogerd-Noord (Hoorn)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Na jaren onderzoek aan de hand van informatie van 125 scholen, feedback van leerkrachten, hoogleraren, ex-gebruikers en meer dan 35.000 leerlingen zijn wij gekomen tot een digitale lesmethode die jongeren behoedt voor de gevaren en gevolgen van deze middelen. De digitale lesmethode is inmiddels geïntegreerd door een meerdere digitale uitgeverijen en door een leermiddelen portaal.

Ik vind dat het onze taak is het onzichtbare zichtbaar te maken. Daar bedoel ik mee; de gevaren en gevolgen die onder andere alcoholgebruik met zich meebrengt zichtbaar te maken voor kinderen. De alcoholindustrie geeft miljarden uit om kinderen te laten geloven dat alcoholgebruik sexy, stoer en gelukkig maakt.

55.000 kinderen sterven ieder jaar in de Europa aan de gevolgen van alcohol en dan hebben we het nog niet over het onnoemelijk aantal kinderen dat hun werkelijk potentieel nooit meer zullen behalen door alcoholgebruik. Hersenen beschadigen onherstelbaar!

Wij zijn dankbaar met onze ambassadeur Dick Swaab die als geen ander begrijpt waar wij voor staan. Namelijk: Samen redden we kinderhersens en levens!
Mijn ervaring:
Wij werken samen met professioneels die jaren ervaringen hebben. Denk aan: programmeurs, ervaringsdeskundigen, professoren, designer, tekstbureau en manager.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Astrid is eerder via deze website geholpen
 • Astrid heeft 1 aanbeveling ontvangen

 • Profielfoto van Phylicia Stephanie

  Aanbeveling van: Phylicia Stephanie

  Ontvangen op: 15-08-2019
  Leuke communicatie en goed gesprek . Beide op 1 lijn zitten . TOP!
Astrid
100% profielsterkte
Aangesloten bij:
Activisie de Dijk
Activisie de Dijk
Zoetermeer