BWZ, voor alle Zaanse uitkeringsgerechtigden

Adres
Pinkstraat 14
Vestigingsplaats
Koog aan de Zaan
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.bwz-online.nl/
Omschrijving

BWZ, voor alle Zaanse uitkeringsgerechtigden
In 1976 werd BWZ opgericht en is sindsdien belangenbehartiger voor en door alle Zaanse uitkeringsgerechtigden.

Juridische advieshulp
BWZ heeft een eigen ‘Juridische advieshulp’ bij wie u op afspraak terecht kunt met vragen en problemen over uitkeringen, ontslagzaken, keuringen en dergelijke. Indien nodig staat onze advocaat u bij.

Belastinghulp
BWZ heeft een eigen ‘Belastinghulp’ bij wie u op afspraak terecht kunt voor het invullen van de jaarlijkse belastingaangiftes.

Activiteiten
In het gezellige clubgebouw aan de Pinkstraat 14 in Koog aan de Zaan worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals biljarten, kaarten, houtsnijden en nog veel meer.

Vrijwilligers
BWZ bestaat uit leden die geheel op vrijwillige basis hun bijdragen leveren aan de vereniging. Eventuele onkosten worden vergoed.

Zaalverhuur
Organiseert u een bijeenkomst, vergadering of een feest en bent u op zoek naar een zaal. Neem dan contact op met BWZ voor de huur van onze zaal per e-mail bwz-online@hetnet.nl of per telefoon 075-6178497.

BWZ-lidmaatschap
Voor 15 euro per kalenderjaar bent u ook lid van BWZ, waarvoor u vier keer per jaar het clubblad Zodoende krijgt en u steunt het werk van de vereniging. Word ook actief bij BWZ en/of meld u aan als lid per e-mail bwz-online@hetnet.nl of per telefoon 075-6178497.

Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Koog aan de Zaan (Zaanstad) Bestuursleden secretaris Bestuur & strategie
Logo van BWZ, voor alle Zaanse uitkeringsgerechtigden