Vrijwilligerswerk op Zaankantersvoorelkaar

 • Profielfoto van Jannie

  Tuin opknappen

  Geplaatst door Jannie
  Wie zou mij willen kunnen helpen met mijn tuin weer op orde te maken. Het gaat om snoeien en onkruid verwijderen aan de zijkant van mijn huis. Het gaat vooral om het knippen van de takken. Scharen heb... Lees meer
 • Profielfoto van Imke

  Tuintje fatsoeneren

  Geplaatst door Imke
  Wie wil mij helpen om mijn tuintje te fatsoeneren. Ik kan het helaas zelf nieet meer Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende vacatures!

  Registreren
 • Profielfoto van Frans

  Vrijwillig Algemeen Coördinator Thuisadministratie

  Geplaatst door Frans namens Humanitas
  Humanitas Thuisadministratie Zaanstreek wil mensen helpen die in administratieve en/of financiële problemen (dreigen te) geraken. Bewoners van de gemeente Zaanstad, Oostzaan en Wormerland doen vaker ... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Taalmaatjes gezocht voor ons nieuwe Taalmaatjesproject

  Geplaatst door Frans namens Humanitas
  De Taalmaatjes activiteit is een nieuwe activiteit van Humanitas Zaanstreek-Waterland. Het doel van deze activiteit is mensen van buitenlandse afkomst de Nederlandse taal te leren. De lessen worden ni... Lees meer
 • Profielfoto van Tiny

  Een maatje voor mijn man

  Geplaatst door Tiny
  Ik zoek zo graag iemand die mijn man eens zou willen bezoeken, of bellen, of hem eens meeneemt naar buiten om leuke dingen te doen. Mijn man houdt van biljarten, sjoelen en darten. Hij legt het eerste... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Vrijwillig Coördinator in team van coördinatoren voor Activerend en Vriendschappelijk Huisbezoek

  Geplaatst door Frans namens Humanitas
  De activiteit Vriendschappelijk Huisbezoek groeit. En daarom zoeken wij goede en enthousiaste coördinatoren voor deze activiteit om in een team van meerdere coördinatoren de activiteit verder te ontwi... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Vrijwilligers voor de Humanitas activiteit Steun bij Verlies

  Geplaatst door Frans namens Humanitas
  De vrijwilligers van Steun bij Verlies bezoeken wekelijks of eens per 14 dagen mensen die een ingrijpend verlies doormaken. Het gaat vaak om iemand die een dierbare heeft verloren door overlijden, maa... Lees meer
 • Profielfoto van Catherine

  Schutting vernieuwen

  Geplaatst door Catherine
  Ik zoek iemand met twee rechterhanden die kan helpen een schutting te bouwen. Palen in de grond, houten planken ertegenaan. De schutting die nu staat stort bijna in. Ongeveer 5 meter. Ik heb tweedehan... Lees meer
 • Profielfoto van Lisa

  Klamboe ophangen boven bed

  Geplaatst door Lisa
  Er moet dus een gat geboord worden in de plafon wie kan me helpen?? Lees meer
 • Profielfoto van Trix

  Maatje

  Geplaatst door Trix
  Ik zoek een maatje voor gezellig een praatje te maken, kopje koffie te drinken etc. Ik ben opzoek naar een kwieke dame met vrije tijd in de leeftijdscategorie 50 tot 60 jaar. Lees meer