Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk in gemeente Zaanstad

Sorteer op:
 • Profielfoto van Hans

  Laptop

  Geplaatst door Hans
  wie zou mijn laptop na kunnen kijken als je er op werkt sluit hij als zelf af en moet ik hem opnieuw opstarten om overnieuw te beginnen dan kan je weer 10 minuten werken en sluit i weer af hoo... Lees meer
 • Profielfoto van Marja

  Handige man/vrouw voor repair café

  Geplaatst door Marja namens Incluzio Hollands Kroon
  Buurtcentrum de Bovenkruier is i.s.m. het sociaal wijkteam aan het onderzoeken of er een mogelijkheid is om een repair café te starten. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om 1x per maand diverse ap... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende vacatures!

  Registreren
 • Profielfoto van Ank

  Vrijwillige Buurtbemiddelaar

  Geplaatst door Ank namens Beter buren
  Omschrijving activiteit: Bemiddeling van laagdrempelige conflicten tussen burgers door burgers (getrainde vrijwilligers). Doelgroep en Doel: De doelgroep zijn alle burgers van de Zaanstreek. Het... Lees meer
 • Profielfoto van Wendy

  Mentoren gezocht!!

  Geplaatst door Wendy namens Mentorschap Noordwest en Midden
  Wij zijn op zoek naar mentoren voor cliënten die wonen in de regio Zaanstreek/Waterland. Dit betekent dat er 10 medemensen, zowel jongeren, als ouderen, zitten te wachten op jouw hulp. En die hulp is ... Lees meer
 • Profielfoto van Josefine

  Winterinstuif zondag 19 januari 2020

  Geplaatst door Josefine namens De Zonnebloem
  Voor mensen die door een fysieke beperking thuis vereenzamen, organiseren we een winterinstuif met hapjes, drankjes, een bingo en een accordeonist. Wil jij ons helpen om onze gasten een dagje te ver... Lees meer
 • Profielfoto van Kk

  Dag en nacht een luisterend oor

  Geplaatst door Kk namens De Luisterlijn Zaandam
  Zet je luistertalent in voor een ander Hoor jij vaak dat je zo goed kunt luisteren? Dan is de Luisterlijn naar jou op zoek. Als vrijwilliger bij ons bied je een luisterend oor aan mensen met zorgen... Lees meer
 • Profielfoto van Anja

  Drie keer per maand vervoer nodig voor zoon

  Geplaatst door Anja namens mijn zoon
  Ik zoek mensen die mijn zoon willen brengen van buurthuis de Vuister naar huis elke 3e Woensdag om 20.30 uur, 2e en 4e donderdagavond om 19.30 uur ( drie keer per mand) Ik zou hier erg mee geholpen... Lees meer
 • Profielfoto van Marlies

  Chauffeur

  Geplaatst door Marlies namens Leviaan (voorheen RIBW ZWWF)
  Wij zoeken met spoed 1 chauffeur voor een locatie in Zaandam. Je rijdt de route Zaandam en Zaandijk, .Het betreft het vervoeren van cliënten van hun huis naar hun werklocatie. Je komt in een leuk e... Lees meer
 • Profielfoto van Havva

  Taalcoach

  Geplaatst door Havva
  Ik ga nu naar de A2 Nederlands cursus, ik ben op zoek naar iemand die 1-2 keer per week met mij kan oefenen. Ik was een leraar in Turkije en ik wil hier mee doorgaan en ik verwacht dat iemand met mijn... Lees meer
 • Profielfoto van Jeanne

  Boodschappen 1a2x per week

  Geplaatst door Jeanne
  Beste, Ik ben op zoek naar iemand die mijn dagelijkse boodschappen voor mij zou willen doen? Het gaat om 1 a 2 keer per week. Soms zijn de boodschappen wat zwaarder door een pak melk, maar meestal ... Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11