Vrijwilligerswerk in gemeente Zaanstad

 • Profielfoto van Edwin

  Collectanten

  Geplaatst door Edwin namens Dierenzorg Zaanstreek
  Dierenzorg Zaanstreek is op zoek naar collectanten voor onze jaarlijkse collecte, die plaatsvindt op 26 april 2020 t/m 2 mei 2020. Wij jij je in deze week inzetten om te collecteren omdat Dierenzor... Lees meer
 • Profielfoto van Medewerker SWT Krommenie

  Sociale maatjes gezocht

  Wij zijn op zoek naar maatjes voor bewoners die om verschillende redenen ondersteuning thuis kunnen gebruiken. Als maatje ben je er écht voor iemand, je biedt een luisterend oor, onderneemt samen ... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende vacatures!

  Registreren
 • Profielfoto van Edwin

  Marketing & Communicatiemedewerker (vrijwilliger)

  Geplaatst door Edwin namens Dierenzorg Zaanstreek
  Dierenzorg Zaanstreek is de dierenwelzijnsorganisatie van de Zaanstreek en biedt de volgende diensten aan: - Dierenambulance en dierentaxi - Honden- en kattenasiel - Honden- en kattenpension - Dag... Lees meer
 • Profielfoto van Edwin

  Chauffeur Dierenambulance

  Geplaatst door Edwin namens Dierenzorg Zaanstreek
  Hallo, Leuk dat je de tijd neemt om naar onze vacature te kijken. Wij zijn Dierenzorg Zaanstreek, dé dierenwelzijnsorganisatie in de Zaanstreek. Voor onze Dierenambulance zijn wij op zoek naar ... Lees meer
 • Profielfoto van Edwin

  Meldkamer Medewerker Dierenambulance

  Geplaatst door Edwin namens Dierenzorg Zaanstreek
  Hallo, Wij zijn Dierenzorg Zaanstreek, dé dierenwelzijnsorganisatie in de Zaanstreek. Onderdelen van onze organisatie zijn de Dierenambulance, Dierenasiel en Dierenpension. Voor de Dierenambula... Lees meer
 • Profielfoto van Tinie

  Tuinhek vernieuwen

  Geplaatst door Tinie
  wij hebben een appartementje met een klein tuintje. het hek moet vernieuwd worden maar wij zijn beide senioren die hier niet handig in zijn. Wij zoeken iemand die met ons een ander hek kan uitzoeken e... Lees meer
 • Profielfoto van Mariëtte

  Bestuursleden gezocht

  Geplaatst door Mariëtte namens De Bovenkruier
  Buurtcentrum De Bovenkruier in Het Kalf in Zaandam is op zoek naar bestuursleden. Buurtcentrum De Bovenkruier wordt gerund door ongeveer 30 enthousiaste vrijwilligers. Geheel belangeloos verrichte... Lees meer
 • Profielfoto van Danielle

  Coordinator Innovatie

  Geplaatst door Danielle namens Kinderboerderij de Veldmuis
  Als team zorgen de vrijwilligers/stagiaires ervoor dat 'De Veldmuis' een plek is waar bezoekers zich thuis voelen. Een plek waar kinderen direct in contact kunnen komen met dieren, zoals varkens, geit... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Mede-coördinator voor activiteit Steun bij Verlies

  Geplaatst door Frans namens Humanitas
  Humanitas Zaanstreek zoekt voor de activiteit Steun bij Verlies: een mede-coördinator. De coördinator voelt zich betrokken bij mensen in een verliessituatie. We verwachten van je dat je in staat b... Lees meer
 • Profielfoto van Manuela

  Maatje

  Geplaatst door Manuela
  Hallo , Ik ben Manuela 51 jaar en getrouwd heb twee kinderen van 15 jaar en 18 jaar en ze hebben allen twee autisme en zoek een vrouwelijke maatje met mij Om lekker naar buiten te gaan ·... Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11