Vrijwilligerswerk in gemeente Zaanstad

 • Profielfoto van Edward

  Gezocht: buddy

  Geplaatst door Edward namens Evean Cursusbureau
  Voor een gezellige lieve praatgrage vrouw van 70 jaar, met een klein sociaal netwerk uit Krommenie ben ik op zoek naar een leuke buddy. Op zoek naar iemand die mevrouw kan ondersteunen met doktersafsp... Lees meer
 • Profielfoto van Gyenzo

  Vervoer

  Geplaatst door Gyenzo
  Ik ga binnenkort verhuizen, maar ik heb geen vervoer kunnen vinden. Daarom zit ik op deze website en vroeg me af wie me daarbij kan helpen. Ik moet spullen van thuis meenemen ( zoals kleren, kleine sp... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende vacatures!

  Registreren
 • Profielfoto van Frans

  Humanitas Thuisadministratie zoekt vrijwilligers !!

  Geplaatst door Frans namens Humanitas
  Veel mensen hebben hulp nodig bij het op orde brengen en houden van hun financiële administratie. Humanitas Zaanstreek Thuisadministratie voorziet al jaren in die behoefte door middel van geschoold vr... Lees meer
 • Profielfoto van Theo

  Chauffeur buurtbus zaanstreek zuid

  gevraagd: chauffeurs m/v, met rijbewijs "B" voor het rijden met de 8 persoons buurtbus in lijndienst, van station Krommenie / Assendelft naar station Zaandam, gedurende 3 uur per week. Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Vrijwillig medewerker PR, Communicatie en sociale media

  Geplaatst door Frans namens Humanitas
  Humanitas Zaanstreek heeft dringend behoefte aan een enthousiaste vrijwillige medewerker die ons wil helpen met het opzetten en beheren van Facebook, Twitter, website Humanitas Zaanstreek, enz. Wij z... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Bestuursleden die leiding willen geven aan de prachtige projecten van Humanitas Zaanstreek

  Geplaatst door Frans namens Humanitas
  Heb je tijd, ben je enthousiast en op zoek naar leuk en inspirerend vrijwilligerswerk? Dan ben je bij ons op de juiste plaats. Humanitas zoekt voor haar afdeling Zaanstreek bestuursleden die leiding ... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Enthousiaste Vrijwilligers voor Vriendschappelijk Huisbezoek gezocht

  Geplaatst door Frans namens Humanitas
  Humanitas komt op voor een samenleving waarin mensen actief vormgeven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het leven van elkaar. Deze humanistische uitgangspunten vertaalt Humanitas ... Lees meer
 • Profielfoto van Theo

  Chauffeur Buurtbus Zaanstreek Zuid

  Vereniging Buurtbus Zaanstreek Zuid is op zoek naar vrijwilligers, die zorgen dat de buurtbus blijft rijden en daarmee de mensen uit de kleine kernen Assendelft, Nauerna, Westzaan-Zuid, bedrijventerre... Lees meer
 • Profielfoto van Belinda

  Vrijwillig(st)er voor de planning

  Geplaatst door Belinda namens Het Mennistenerf
  Bent u computervaardig en wilt u zich in uw vrijw tijd als vrijwilliger inzetten voor de samenleving? Wij zoeken een vrijwilliger die op dinsdag en/of donderdag van 9.00 tot 15.00 uur de chauffeurspl... Lees meer
 • Profielfoto van Melle

  Coronahulp: Boodschappen voor zorgmedewerkers

  Geplaatst door Melle namens NLvoorelkaar
  De zorgmedewerkers, politie, schoonmakers en leerkrachten van ons land zijn super hard aan het strijden tegen corona. Help jij hen mee dit te blijven doen? Doe een boodschapje voor ze, zodat ze even k... Lees meer