Vrijwilligerswerk op Zaankantersvoorelkaar

 • Profielfoto van Yanie

  Tuin onderhoud

  Geplaatst door Yanie
  Wie zou mij kunnen helpen met het onderhouden van mijn grote tuin. Het gaat hierom om het onkruid wieden, snoeien en een beetje vegen. Bij voorbaat bedankt! Lees meer
 • Profielfoto van Ada

  Zijn er mensen die een kopje koffie met me willen drinken?

  Geplaatst door Ada
  Hallo, Zijn er mensen die een kopje koffie met me willen drinken en die dit aandurven in deze tijd? Ik woon vlak bij de Amandelbloesem en ik zou het heel fijn vinden als iemand mij af en toe kwam bezo... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende vacatures!

  Registreren
 • Profielfoto van Dirk

  Maatje voor ontspanning en kop koffie

  Geplaatst door Dirk
  Zoek een maatje voor een leuk gesprek tijdens wandeling of fietstochtje en gezellig iets drinken. Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  Dierenbescherming zoekt Dierenbuddy

  Geplaatst door Jan namens Dierenbescherming Noord West
  Dierenbuddy gezocht in gemeente Zaanstad Houd je van huisdieren en doe je graag iets voor ouderen/chronisch zieken? Dan is Dierenbuddy beslist iets voor jou. De Dierenbescherming Regio Noordwest... Lees meer
 • Profielfoto van Jedidja

  Oppas gezocht

  Geplaatst door Jedidja
  Goedendag mijn naam is jedidja en ik heb een heel lief zoontje van 2jaar en bijna 6 maanden ,ik ben werkzaam als vrijwilliger in een kringloop elke donderdag van 8:30 tot 15:30 En ik vind het heer... Lees meer
 • Profielfoto van Carola

  Tuinhulp

  Geplaatst door Carola
  Onkruid verwijderen tussen tuintegels. In Krommenie Ik zelf kan mijn tuin niet meer bij houden vanwege reuma/artrose. Ik zoek een dame die geregeld mijn tuin zou willen toen en zin heeft in een b... Lees meer
 • Profielfoto van Kelsey

  Tegelen tuin

  Geplaatst door Kelsey namens
  op zoek naar iemand die tuin kan straten . Ben 25 jaar oud en een dochter van 8 maanden. De stenen lopen heel erg scheef en kan dit zelf niet Lees meer
 • Profielfoto van Shamaira

  Ben op zoek naar een maatje

  Geplaatst door Shamaira
  Ben op zoek naar een maatje het liefst een vrouw, leuke dingen doen onze haar of winkelen en een kopje koffie onze nagels lakken elke week of zo, gewoon inZaanstad heb een auto dus ben er zo, heb veel... Lees meer
 • Profielfoto van Tea

  Voorzitter (vrijwillig)

  Geplaatst door Tea namens Rode Kruis Zaanstreek Waterland
  Voor het district Noord-Holland Noord, afdeling Zaanstreek-Waterland zoeken we een voorzitter(vrijwillig) die kan motiveren, stimuleren en zelf ook... Lees meer
 • Profielfoto van Tea

  Secretaris (m/v vrijwilliger)

  Geplaatst door Tea namens Rode Kruis Zaanstreek Waterland
  Voor district Noord-Holland Noord afdeling Zaanstreek-Waterland zoeken we een secretaris(m/v vrijwilliger) Met een visie, die samen met collega... Lees meer