Vrijwilligers op Zaankantersvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Cas

  Aanbod van Cas

  Geplaatst door Cas
  Na een moeilijke periode in mijn leven ben ik bezig met het herintegreren op de arbeidsmarkt. Hiervoor zit ik in een traject waarbij ik momenteel twee dagen in een keuken werk. Dit wil ik graag aanvul... Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Kinderfeestje

  Geplaatst door Frank namens Kinderboerderij de Veldmuis
  Wil jij ook je verjaardag vieren op de kinderboerderij De Veldmuis? Dat kan! Er zijn heel veel mogelijkheden om het reuze gezellig te maken. Niet alleen mogen jij en je gasten de dieren voederen, ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 2216 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door Jan
  Per 01-09-2021 ben ik beschikbaar voor het geven van computerhulp, bij minder valide (geestelijk), of oudere personen. Ik vind het leuk om mijn kennis te kunnen delen met iemand die op de computer nie... Lees meer
 • Profielfoto van Diana

  Aanbod van Diana

  Geplaatst door Diana
  graag wil ik mijn diensten aanbieden. deze tijd is voor veel mensen verwarrend en onzeker. ik ben praktisch ingesteld, kan goed regelen en organiseren en kan goed koken en bakken. ik werk thuis in een... Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door Jan
  wil graag wat betekenen voor de maatschappij. Steeds meer individualisering, geeft goed gevoel iemand te helpen. Heb ervaring met begeleiden stagiaires, dus huiswerkbegeleiding past goed. Ook maatjes ... Lees meer
 • Profielfoto van Sanne

  Aanbod van Sanne

  Geplaatst door Sanne
  Als topsporter heb ik jarenlang (sponsor) hulp ontvangen, nu vind ik het tijd iets voor de samenleving terug te doen. Ik ben niet beschikbaar als sportinstructeur oid Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Ontmoetingsplek voor jong en oud

  Geplaatst door Frank namens Kinderboerderij de Veldmuis
  Kinderboerderij De Veldmuis is al sinds 1991 centraal gelegen in de wijk Westerwatering en is daarmee de ideale ontmoetingsplek voor jong en oud. Kinderen kunnen er heerlijk buiten spelen en met di... Lees meer
 • Profielfoto van Farhad

  Aanbod van Farhad

  Geplaatst door Farhad
  ik wil helpen met koken Lees meer
 • Profielfoto van Sher

  Aanbod van Sher

  Geplaatst door Sher
  Ik ben minder gaan werken en zou vrijwilligerswerk willen doen, maatschappelijk betrokken willen zijn. Heb ook de cursus kinder yoga gedaan. Lees meer
 • Profielfoto van Ferdina

  Aanbod van Ferdina

  Geplaatst door Ferdina
  Ik zou heel graag ook mijn hulp aan andere aanbieden. Omdat ik zelf ook hulp heb gekregen, en ik ben er goed uitgekomen. Samen staan wij sterk, dat is mij motto. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.