Vrijwilligers in gemeente Zaanstad

Sorteer op:
 • Profielfoto van Xander

  Aanbod van Xander

  Geplaatst door Xander
  Hallo, in verband met het corona virus ben ik vaak vanuit huis werkzaam. Als alleengaande zijn de dagen alleen best lastig. Ik wil derhalve graag mijn handen tussendoor uit de mouwen steken om kwetsba... Lees meer
 • Profielfoto van Danielle

  Aanbod van Danielle

  Geplaatst door Danielle
  Ik help graag mensen. Maakt niet zo veel.uit waar mee . Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1862 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Ben sinds mijn pensioen als vrijwilliger bij Humanitas werkzaam in de sectie Thuisadministratie. Mochten er mensen in mijn omgeving, Westerkoog, assistentie nodig hebben dan ben ik er. Uiteraard ook v... Lees meer
 • Profielfoto van Tess

  Aanbod van Tess

  Geplaatst door Tess
  En tijd van nood ben ik beschikbaar om te helpen met boodschappen etc. Lees meer
 • Profielfoto van Aart

  Aanbod van Aart

  Geplaatst door Aart
  Vanwege het hele virus werk ik thuis. En ik verveel me enigszins. Daarnaast is hulp hard nodig en wil ik graag helpen. Ik ben creatief, heb een rijbewijs (geen auto helaas). Lees meer
 • Profielfoto van Roya

  Aanbod van Roya

  Geplaatst door Roya
  Ik wil in deze tijd graag eeb steentje bijdragen Lees meer
 • Profielfoto van Daira

  Aanbod van Daira

  Geplaatst door Daira
  Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van trauma’s en ben bereid om mensen die eenzaam zijn en verlegen zitten om een dagelijkse babbel telefonische gesprekken te voeren eventueel appen of video ch... Lees meer
 • Profielfoto van Ilonka

  Aanbod van Ilonka

  Geplaatst door Ilonka
  Ik wil graag vrijwilligerswerk doen omdat ik niet meer aan het werk ben en daarom nu de kans krijg om iets te doen wat ik heel fijn vind. Ik zou het liefste iets willen doen met en voor bejaarden, dem... Lees meer
 • Profielfoto van Ellen

  Aanbod van Ellen

  Geplaatst door Ellen
  In verband met de Corona crisis zou ik graag mensen willen helpen die het nodig hebben. Lees meer
 • Profielfoto van Rasjel

  Extra handen/ boodschappen

  Geplaatst door Rasjel
  Tijdens deze moeilijke tijd wil ik graag helpen. Heb je boodschappen nodig. Ik kan ze halen. Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.