Vrijwilligers op Zaankantersvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Ramona

  Aanbod van Ramona

  Geplaatst door Ramona
  Ik wil samen met een vrijwilliger activiteiten begeleiden/organiseren. Enthousiast, creatief, volhardend (we hebben geduld nodig om iets op te starten) zijn eigenschappen die je goed kunt gebruiken ... Lees meer
 • Profielfoto van Angelique

  Aanbod van Angelique

  Geplaatst door Angelique
  Graag wil ik andere helpen, vooral omdat ik dat leuk vindt. En ik heb er veel baat bij als een dagbesteding. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1965 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Mario

  Aanbod van Mario

  Geplaatst door Mario
  Mensen bij praktische, concrete zaken helpen en helpen waarin ik goed ben. Als ik de ontvanger dit waardeert, dan is het goed. Lees meer
 • Profielfoto van Jessica

  Aanbod van Jessica

  Geplaatst door Jessica
  Ik vind het leuk om iets te kunnen betekenen voor een ander en zie het ook als een uitdaging en heb 6.5 jaar als vrijwillige overblijfmoeder gewerkt. En ben nu opzoek naar een nieuwe uitdaging. Lees meer
 • Profielfoto van Laura

  Heeft u hulp nodig bij uw boodschappen ?

  Geplaatst door Laura
  Heeft u hulp nodig bij uw boodschappen, en bent u woonachtig te Assendelft, Krommenie, of Wormerveer bied ik u graag een helpende hand. Schroom niet, stuur mij gewoon een berichtje . Mvg Laura Lees meer
 • Profielfoto van Trees

  Aanbod van Trees

  Geplaatst door Trees
  Ik wil me verdienstelijk maken aan maatschappij Lees meer
 • Profielfoto van Dik

  Aanbod van Dik

  Geplaatst door Dik
  Ik ben sinds vorig jaar met pensioen en heb tijd over. Ik vind het leuk om kleine klusjes voor iemand te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Franklin

  Ik doe graag lichte klusjes, schoonmaken, aardappelen schillen, dat soort dingen.

  Geplaatst door Franklin
  Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk in een organisatie waar ik me in de ochtenduren nuttig kan maken. Ik kan 1,5 uur dag werken, 2á 3 maal per week. Ik maak graag schoon, schil aardappelen, alle... Lees meer
 • Profielfoto van Jeroen

  Aanbod van Jeroen

  Geplaatst door Jeroen
  Het geeft me een goed gevoeld als ik een ander ergens mee kan helpen. Wat voor mij een kleine moeite is kan voor een ander net het verschil maken in deze tijd. Lees meer
 • Profielfoto van Els

  Aanbod van Els

  Geplaatst door Els
  Ik heb tot 2000 gewerkt in de zorg (psychiatrie) en werk nu al 20 jaar in de ICT in een Ziekenhuis. Ik zou graag weer wat meer willen betekenen voor mijn medemens en maatschappij. Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.