Vrijwilligers in gemeente Zaanstad

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jouke

  Aanbod van Jouke

  Geplaatst door Jouke
  Volgens mij is met de coronacrisis de nood aan de man. Ik ben gezond en kan wat doen voor mensen die de deur niet uit mogen. Boodschappen doen, hond uitlaten, klusjes in huis, misschien iets wegbrenge... Lees meer
 • Profielfoto van Miranda

  Opknappen, schoonmaken etc.

  Geplaatst door Miranda
  Ik zou graag mensen willen helpen bijvoorbeeld met: -tuin of schuur opknappen -balkon schoon schrobben -Het huis schoonmaken -grootvuil buiten zetten Als je ergens anders hulp bij nodig heb k... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1862 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Simon

  Aanbod van Simon

  Geplaatst door Simon
  Dag, normaal gesproken ben ik doordeweeks aan het werk bij het CBR in Zaandam, maar door het Corona virus staan mijn werkzaamheden daar op een laag pitje en heb ik tijdelijk wat meer tijd vrij. Me... Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Kinderfeestje

  Geplaatst door Frank namens Kinderboerderij de Veldmuis
  Wil jij ook je verjaardag vieren op de kinderboerderij De Veldmuis? Dat kan! Er zijn heel veel mogelijkheden om het reuze gezellig te maken. Niet alleen mogen jij en je gasten de dieren voederen, ... Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Ontmoetingsplek voor jong en oud

  Geplaatst door Frank namens Kinderboerderij de Veldmuis
  Kinderboerderij De Veldmuis is al sinds 1991 centraal gelegen in de wijk Westerwatering en is daarmee de ideale ontmoetingsplek voor jong en oud. Kinderen kunnen er heerlijk buiten spelen en met di... Lees meer
 • Profielfoto van Dennis

  Aanbod van Dennis

  Geplaatst door Dennis
  Omdat ik steeds vaker en steeds meer lees dat er mensen zijn die eenzaam zijn of zich eenzaam voelen, wil ik me graag nuttig inzetten om daar iets aan te doen. Een klein steentje misschien, maar elk ... Lees meer
 • Profielfoto van Suat

  Taalcoach gezocht

  Geplaatst door Suat
  İk en mijn gezin uit Kom Turkije.wij hebben één zoon.hij is 9 jaar oud. İk en mijn vrouw drie kere per week hebben Nederlands les. Maar we zijn niet goed in praten. Wij zoeken een en twee keer per... Lees meer
 • Profielfoto van Wendy

  Aanbod van Wendy

  Geplaatst door Wendy
  Ik heb zelf een wia! En wil graag mijn weg uit de wia vinden en weer wil gaan werken. En mijn hoofddoel is bijdrage aan, en onderdeel zijn van de maatschappij en iets voor een ander kan betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  Aanbod van Karin

  Geplaatst door Karin
  In deze Corona-tijd heb ik juist wat meer tijd omdat ik nu thuis werk en ik kan bij voorbeeld In mijn eigen woonplaats (Wormer, Wormerveer) een boodschap voor iemand doen (Ik heb geen auto, wel een fi... Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Aanbod van Jolanda

  Geplaatst door Jolanda
  Mijn naam is Jolanda, ik heb ongeveer 40 jaar in de gezondheidszorg gewerkt, waarvan de laatste 25 jaar als manager. Mijn interesse zijn veel buiten en actief bezig zijn. BV wandelen, fietsen. Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.