Vrijwilligers op Zaankantersvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Puck

  Aanbod van Puck

  Geplaatst door Puck
  Heb veel vrije tijd en wil graag iets nuttigs doen. Dierverzorging, gastvrouw zijn etc. Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Door een herseninfarct kan ik mijn huidige werk niet meer uitvoeren. Om toch nog sociaal maatschappelijk te kunnen functioneren, wil graag vrijwilligerswerk verrichten in een rustige, prikkelarme omge... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1965 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Joke

  Aanbod van Joke

  Geplaatst door Joke
  Ik wil graag mensen gezelschap houden, een babbeltje maken, koffie drinken en bv. kinderen voorlezen Lees meer
 • Profielfoto van Carl

  schuur opruimen

  Geplaatst door Carl
  heeft u veel oud ijzer in u schuur dan ruim ik de boel op ben erg handig in opruimen Lees meer
 • Profielfoto van Ger

  Aanbod van Ger

  Geplaatst door Ger
  Ik doe nu klusjes voor BUUV, sinds 2013. Wanneer ik tijd en zin heb doe ik kleine klusjes en heb soms gesprekken met mensen over spirituele dingen. Ik ben gepensioneerd en was hiervoor Yogaleraar, k... Lees meer
 • Profielfoto van Marc

  Hulp bij problemen met computers en randapparatuur

  Geplaatst door Marc
  In het dagelijks leven ben ik werkzaam als industrieel automatiseerder en ik ben een (lig)fietsfanaat. In de tijd die overblijft wil ik mijn kennis van computers, netwerken en randapparatuur ter besch... Lees meer
 • Profielfoto van Jane

  Aanbod van Jane

  Geplaatst door Jane
  Why do I want to help? Because it gives me satisfaction, motivation, and joy when that person is able to live to his/her/ they full potential. Kindness and empathy are essential human values needed b... Lees meer
 • Profielfoto van Grace

  Aanbod van Grace

  Geplaatst door Grace
  Ik zou graag in de non profit sector willen werken, nl hulpvereniging. Ik wil pro actief zijn en deelnemen in onze maatschappij. Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Ben sinds mijn pensioen als vrijwilliger bij Humanitas werkzaam in de sectie Thuisadministratie. Mochten er mensen in mijn omgeving, Westerkoog, assistentie nodig hebben dan ben ik er. Uiteraard ook v... Lees meer
 • Profielfoto van Ramona

  Gastvrouw / vrijwillige thuishulp(mantelzorg)/ activiteitencoördinator Buurtactiviteiten

  Geplaatst door Ramona
  Naast mijn zelfstandig vrijwilligerswerk in Mijn Inloopkamer Nieuwe Stappen wil ik de stille uurtjes graag ervaring opdoen bij een ander buurthuis/organisatie. ik kan mijn werkervaring gebruiken in d... Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.