Vrijwilligers in gemeente Zaanstad

Sorteer op:
 • Profielfoto van Marcel

  Aanbod van Marcel

  Geplaatst door Marcel
  Ik wil graag mijn maatschappelijke steentje bijdragen tijdens de corona-crisis. Lees meer
 • Profielfoto van Miloushka

  Aanbod van Miloushka

  Geplaatst door Miloushka
  Geef mij op voor hulp omdat ik mij realiseer hoeveel mensen er zijn die eenzaam zijn en behoefte hebben aan wat sociaal contact. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1862 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Miranda

  Aanbod van Miranda

  Geplaatst door Miranda
  In deze coronatijd wil ik graag mijn steentje bijdragen. Boodschappen doen is het eerste wat in mij opkomt. Maar wellicht kan ik ook iets anders doen. Laat het maar weten. Lees meer
 • Profielfoto van Fred

  Aanbod van Fred

  Geplaatst door Fred
  Ik klus graag binnenshuis voor en bij anderen. Ook bereid tot een kopje koffie drinken en wat kletsen. Lees meer
 • Profielfoto van Rik

  Aanbod van Rik

  Geplaatst door Rik
  Ik wil graag mensen helpen met iets praktisch, wanneer diegene zelf even niet makkelijk buiten de deur kan komen. Lees meer
 • Profielfoto van Marita

  Aanbod van Marita

  Geplaatst door Marita
  Mijn naam is Marita en ik ben 25 jaar. In het dagelijks leven werk ik in het speciaal onderwijs en studeer ik Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Op dit moment werk ik thuis en wil ik mij graag inzetten... Lees meer
 • Profielfoto van Mira

  Aanbod van Mira

  Geplaatst door Mira
  Hoi, ik zou graag willen helpen waar kan. Ik heb een auto en zou kunnen rijden of boodschappen doen. Ook om eenzaamheid te bestrijden. Ik heb thuis 4 kinderen maar meestal ben ik elke dag wel voor een... Lees meer
 • Profielfoto van Fettje

  Aanbod van Fettje

  Geplaatst door Fettje
  Hallo, ik zou wel graag iets willen doen voor en ander.Daar mijn kinderen het huis uit zijn heb ik wat meer vrije tijd en dat wil ik graag op een leuke manier invullen. Mijn enige beperking is dat ik... Lees meer
 • Profielfoto van Ric

  Aanbod van Ric

  Geplaatst door Ric
  Ik zou graag iets voor een ander willen betekenen, 62 jaar ervaring en nog hopelijk lang commercieel actief, wil ik mij gaan inzetten voor bewoners van Zaanstad. Lees meer
 • Profielfoto van Laura

  Heeft u hulp nodig bij uw boodschappen ?

  Geplaatst door Laura
  Heeft u hulp nodig bij uw boodschappen, en bent u woonachtig te Assendelft, Krommenie, of Wormerveer bied ik u graag een helpende hand. Schroom niet, stuur mij gewoon een berichtje . Mvg Laura Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.