Vrijwilligers op Zaankantersvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Franklin

  Ik doe graag lichte klusjes, schoonmaken, aardappelen schillen, dat soort dingen.

  Geplaatst door Franklin
  Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk in een organisatie waar ik me in de ochtenduren nuttig kan maken. Ik kan 1,5 uur dag werken, 2á 3 maal per week. Ik maak graag schoon, schil aardappelen, alle... Lees meer
 • Profielfoto van Jeroen

  Aanbod van Jeroen

  Geplaatst door Jeroen
  Het geeft me een goed gevoeld als ik een ander ergens mee kan helpen. Wat voor mij een kleine moeite is kan voor een ander net het verschil maken in deze tijd. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1965 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Gerie

  Aanbod van Gerie

  Geplaatst door Gerie
  Graag wil ik een kleine bijdrage leveren en voor mensen die de deur niet uit kunnen of durven de boodschappen te doen of de tuin te wieden en plantjes te verzorgen...en wat er verder nodig is in overl... Lees meer
 • Profielfoto van Roek

  Aanbod van Roek

  Geplaatst door Roek
  Op dit moment werk in het vrijwilligervervoer voor mensen die niet met het openbaarvervoer kunnen reizen. Mijn interesse gaat ook uit naar administratie ondersteuning. Lees meer
 • Profielfoto van Els

  Aanbod van Els

  Geplaatst door Els
  Ik heb tot 2000 gewerkt in de zorg (psychiatrie) en werk nu al 20 jaar in de ICT in een Ziekenhuis. Ik zou graag weer wat meer willen betekenen voor mijn medemens en maatschappij. Lees meer
 • Profielfoto van Sacha

  Aanbod van Sacha

  Geplaatst door Sacha
  Iedereen kan weleens een beetje hulp gebruiken en ik heb op het moment genoeg tijd en de zin om die hulp aan te bieden! Lees meer
 • Profielfoto van Fred

  Aanbod van Fred

  Geplaatst door Fred
  Ik klus graag binnenshuis voor en bij anderen. Ook bereid tot een kopje koffie drinken en wat kletsen. Lees meer
 • Profielfoto van Irene

  Aanbod van Irene

  Geplaatst door Irene
  Ik wil graag mijn positieve bijdrage leveren, hulp bieden en net dat extra steuntje in de rug zijn aan hen die het het hardst nodig hebben voor zowel jong als oud. Lees meer
 • Profielfoto van Andre

  Aanbod van Andre

  Geplaatst door Andre
  Contact met mensen en of dieren geeft mij energie en vind het ook leuk om kennis over te dragen. Altijd in de horeca gewerkt als Chef-kok ben gastvrij en redelijk handig . Hou van de natuur / dieren ... Lees meer
 • Profielfoto van Frits

  Aanbod van Frits

  Geplaatst door Frits
  Ik vind het leuk om als vrijwilliger voor andere te klussen of in de tuin te werken. Andere soorten klussen vind ik ook een uitdaging om mee bezig te zijn. Vooral als ik daarbij andere mensen kan hel... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.