Vrijwilligers op Zaankantersvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Donny

  Aanbod van Donny

  Geplaatst door Donny
  Ik heb altijd gewerkt in de apotheek of apotheek gerelateerde bedrijven waarbij ik oa telefonische ondersteuning gaf voor het informatie pakket van de apotheken. Sinds kort werk ik niet meer. Ik zou... Lees meer
 • Profielfoto van Markus

  Aanbod van markus

  Geplaatst door Markus
  Sinds kort woon ik in Wormerveer en ik wil mij graag iemand helpen om te klussen, tuinieren, huiswerkbeleiding geven voor Duits of huiswerkondersteuning bieden. Ik werk zelf in het onderwijs, maar ik ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 2216 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Els

  Aanbod van Els

  Geplaatst door Els
  Ik werk niet meer, en heb dus wat tijd om iets voor een ander te doen. Ik ben lichamelijk niet heel sterk meer en heb wat beperkingen, maar kan vast nog iets betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  In de middag avond hulp in kantine restaurant winkeltje

  Geplaatst door Karin
  Zou het leuk vinden om als vrijwilligster in een kantine cq restaurant te helpen Lees meer
 • Profielfoto van Ingrid

  Aanbod van Ingrid

  Geplaatst door Ingrid
  Ik kwam een oproep tegen om samen te koken en dat lijkt me heel fijn. Hou van koken voor en met anderen. Lees meer
 • Profielfoto van Agatha

  Aanbod van Agatha

  Geplaatst door Agatha
  Ben een creatieve vrouw en doe veel ,maar er is altijd tijd voor een spelletje b.v 1 of 2 uur en alleen vrouwen....alleen in de middag dat wel.ben zelf 78 jaar rij auto etc. Iets creatief ben ik ook ... Lees meer
 • Profielfoto van Robert

  Aanbod van Robert

  Geplaatst door Robert
  Iemand helpen en gelukkig maken Lees meer
 • Profielfoto van Patricia

  Belmaatje

  Geplaatst door Patricia
  Ik zou heel graag mensen willen bellen die eenzaam zijn in deze tijd . Een praatje maken, even samen lachen of juist met je meedenken bij lastige vraagstukken. Een wekelijks telefoontje kan al veel b... Lees meer
 • Profielfoto van Jo

  samen boodschappen doen

  Geplaatst door Jo
  Heb je boodschappenhulp nodig ? Ik wil in Westzaan Zuid iemand met me canta (nieuwe model ) ophalen en samen boodschappen doen. Daarna kunnen we een kopje koffie drinken en een praatje maken. Ik heb k... Lees meer
 • Profielfoto van Rafal

  Aanbod van Rafal

  Geplaatst door Rafal
  Ik heb een rijbewijs B en wat vrije tijd waarin ik als chauffeur kan helpen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.