Vrijwilligers in gemeente Zaanstad

Sorteer op:
 • Profielfoto van Suat

  Taalcoach gezocht

  Geplaatst door Suat
  İk en mijn gezin uit Kom Turkije.wij hebben één zoon.hij is 9 jaar oud. İk en mijn vrouw drie kere per week hebben Nederlands les. Maar we zijn niet goed in praten. Wij zoeken een en twee keer per... Lees meer
 • Profielfoto van Jamal

  Aanbod van Jamal

  Geplaatst door Jamal
  Ik ben jamal, Ik heb hier interessen in omdat ik graag een ander wil helpen en iets terug wil doen voor de medemens. Ik heb dit jaar 2 dagen in de week extra vrij dus dan wil ik die tijd nuttig bes... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1839 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Wendy

  Aanbod van Wendy

  Geplaatst door Wendy
  Ik heb zelf een wia! En wil graag mijn weg uit de wia vinden en weer wil gaan werken. En mijn hoofddoel is bijdrage aan, en onderdeel zijn van de maatschappij en iets voor een ander kan betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Pien

  boodschappen doen

  Geplaatst door Pien
  ik kan boodschappen doen en langs brengen. Ik kan koken. Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  Aanbod van Karin

  Geplaatst door Karin
  In deze Corona-tijd heb ik juist wat meer tijd omdat ik nu thuis werk en ik kan bij voorbeeld In mijn eigen woonplaats (Wormer, Wormerveer) een boodschap voor iemand doen (Ik heb geen auto, wel een fi... Lees meer
 • Profielfoto van Lisa

  Aanbod van Lisa

  Geplaatst door Lisa
  Ik doe op dit moment de opleiding Social work op het HBO. Momenteel zit ik thuis en krijg ik online lessen. Ik wil graag iets betekenen voor mensen het op dit moment niet makkelijk hebben. Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Aanbod van Jolanda

  Geplaatst door Jolanda
  Mijn naam is Jolanda, ik heb ongeveer 40 jaar in de gezondheidszorg gewerkt, waarvan de laatste 25 jaar als manager. Mijn interesse zijn veel buiten en actief bezig zijn. BV wandelen, fietsen. Lees meer
 • Profielfoto van Sylvia

  Misschien kan ik u helpen?

  Geplaatst door Sylvia
  Ik ben bereid iemand te helpen/ondersteunen/gezelschap te houden, zonder fysieke inspanning. Lees meer
 • Profielfoto van Manon

  Aanbod van Manon

  Geplaatst door Manon
  Hallo! Mochten er mensen hier actief zijn die voor welke reden dan ook niet de deur uit kunnen en iets nodig hebben, of evt de hond niet kunnen uitlaten Dan kom ik graag helpen :) Lees meer
 • Profielfoto van Xander

  Aanbod van Xander

  Geplaatst door Xander
  Hallo, in verband met het corona virus ben ik vaak vanuit huis werkzaam. Als alleengaande zijn de dagen alleen best lastig. Ik wil derhalve graag mijn handen tussendoor uit de mouwen steken om kwetsba... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.