Vrijwilligers in gemeente Zaanstad

Sorteer op:
 • Profielfoto van Elly

  Telefoon maatje

  Geplaatst door Elly
  Ik wil graag de eenzaamheid doorbreken van oudere mensen die aan huis gekluisterd zijn. Door een praatje te maken via de telefoon Lees meer
 • Profielfoto van Miranda

  Opknappen, schoonmaken etc.

  Geplaatst door Miranda
  Ik zou graag mensen willen helpen bijvoorbeeld met: -tuin of schuur opknappen -balkon schoon schrobben -Het huis schoonmaken -grootvuil buiten zetten Als je ergens anders hulp bij nodig heb k... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1839 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Martijn

  Aanbod van Martijn

  Geplaatst door Martijn
  Ik ben momenteel in de mogelijkheid om op vrijdag vrijwilligerswerk te doen en vind het belangrijk wat terug te doen voor de maatschappij. Ik ben 38 jaar en in het bezit van een rijbewijs vandaar dat ... Lees meer
 • Profielfoto van Simon

  Aanbod van Simon

  Geplaatst door Simon
  Dag, normaal gesproken ben ik doordeweeks aan het werk bij het CBR in Zaandam, maar door het Corona virus staan mijn werkzaamheden daar op een laag pitje en heb ik tijdelijk wat meer tijd vrij. Me... Lees meer
 • Profielfoto van Celine

  Aanbod van Celine

  Geplaatst door Celine
  Lieve mede Zaankanters. Hierbij meld ik mij aan om hulp te bieden aan degene die dit nodig hebben. Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Kinderfeestje

  Geplaatst door Frank namens Kinderboerderij de Veldmuis
  Wil jij ook je verjaardag vieren op de kinderboerderij De Veldmuis? Dat kan! Er zijn heel veel mogelijkheden om het reuze gezellig te maken. Niet alleen mogen jij en je gasten de dieren voederen, ... Lees meer
 • Profielfoto van Olaf

  Aanbod van Olaf

  Geplaatst door Olaf
  Ik ben sinds december 2019 gepensioneerd. Denk er aan om op termijn naar het buitenland te verhuizen. Dit loopt met de huidige crisis vertraging op. Wil in de tussentijd een praktische bijdrage geven ... Lees meer
 • Profielfoto van Arjan

  Aanbod van Arjan

  Geplaatst door Arjan
  Hier en daar een helpende hand voor ouderen, tevens een praatje op zijn tijd. Ik ben een paar keer per maand beschikbaar. Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Ontmoetingsplek voor jong en oud

  Geplaatst door Frank namens Kinderboerderij de Veldmuis
  Kinderboerderij De Veldmuis is al sinds 1991 centraal gelegen in de wijk Westerwatering en is daarmee de ideale ontmoetingsplek voor jong en oud. Kinderen kunnen er heerlijk buiten spelen en met di... Lees meer
 • Profielfoto van Dennis

  Aanbod van Dennis

  Geplaatst door Dennis
  Omdat ik steeds vaker en steeds meer lees dat er mensen zijn die eenzaam zijn of zich eenzaam voelen, wil ik me graag nuttig inzetten om daar iets aan te doen. Een klein steentje misschien, maar elk ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.