Vrijwilligers op Zaankantersvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Frits

  Aanbod van Frits

  Geplaatst door Frits
  Ik vind het leuk om als vrijwilliger voor andere te klussen of in de tuin te werken. Andere soorten klussen vind ik ook een uitdaging om mee bezig te zijn. Vooral als ik daarbij andere mensen kan hel... Lees meer
 • Profielfoto van Mariam

  Aanbod van Mariam

  Geplaatst door Mariam
  Ik vind het heel fijn om anderen te helpen. Ik doe dat met alle liefde. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 2216 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Hilda

  Aanbod van Hilda

  Geplaatst door Hilda
  ivm het " thuiswerken" heb ik regelmatig Zaanradio aan en hoor dan hulpvragen voorbij komen waar ik best een invulling aan zou willen geven, hierboven heb ik aangegeven wat ik eventueel zou kunnen be... Lees meer
 • Profielfoto van Miguel

  Aanbod van miguel

  Geplaatst door Miguel
  Vanaf 10 mei gaan we 10 weken aan de slag. Jij krijgt eerst instructie en daarna kun je jezelf inroosteren voor het social sofa team. Je kunt meehelpen door te plakken of door steentjes op maat te kn... Lees meer
 • Profielfoto van Abdel Jaouad

  Aanbod van Abdel jaouad

  Geplaatst door Abdel Jaouad
  Ik kook graag en met eten kom je ook weer met de mede mensen in contact en dat vind ik fijn. Ik ben 10 uur in de week beschikbaar. Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Aanbod van Jolanda

  Geplaatst door Jolanda
  Financiële hulp aangeboden in de hulp van toeslagen aanvragen, vrijstellingen, of als je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik help je graag jouw financiële administratie te ordenen of inzichtelijk... Lees meer
 • Profielfoto van Jessie

  Aanbod van Jessie

  Geplaatst door Jessie
  Ik wil heel graag iets terugdoen er is niks meer dankbaar dan dat. Ik ben zeer gemotiveerd, ook ben ik bereid eventuele cursussen en scholing te volgen om een doorgroei / start te kunnen maken. Ik ben... Lees meer
 • Profielfoto van Susan

  Vriendschap

  Geplaatst door Susan
  Maatjes Gezelschap Lees meer
 • Profielfoto van Ali

  Aanbod van Ali

  Geplaatst door Ali
  Ik woon nieuw in Nederland en hoop iemand te vinden om de taal mee te oefenen. Lees meer
 • Profielfoto van Angelo

  Aanbod van Angelo

  Geplaatst door Angelo
  Ik ben een sociaal persoon, daarnaast ben ik oplossing gericht. Het lijkt me fijn om mensen te kunnen helpen met problemen waar ze zelf niet uit komen. Dat geeft mij voldoening. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.