Vrijwilligers in gemeente Zaanstad

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jannie

  Aanbod van Jannie

  Geplaatst door Jannie
  Ik heb een baan maar ik wil graag af en toe iets doen voor iemand in de buurt. Vervoer, boodschappen doen of een ander licht klusje. Lees meer
 • Profielfoto van Marnix

  Aanbod van Marnix

  Geplaatst door Marnix
  Hallo, mijn naam is Marnix, ik zou heel graag andere mensen willen helpen en ondersteuning willen bieden waar zij behoefte aan hebben. Het is voor mij namelijk erg belangrijk om actief betrokken te zi... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1862 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Pien

  boodschappen doen

  Geplaatst door Pien
  ik kan boodschappen doen en langs brengen. Ik kan koken. Lees meer
 • Profielfoto van Asena

  Aanbod van Asena

  Geplaatst door Asena
  Ik vind het belangrijk dat iedereen iets doet voor een ander vooral nu. Ik wil graag mensen helpen die het zwaar hebben en leuke dingen organiseren. Lees meer
 • Profielfoto van Asim

  Whatsap groep voor mensen die hulp nodig hebben

  Geplaatst door Asim
  Om te saamhorigheid te bevorderen dat we voorelkaar zijn in moeilijke tijden wil ik graag een Watsap groep oprichten voor eenzame mensen, Of voor iedereen die in tijden van eenzaamheid of hulp er gebr... Lees meer
 • Profielfoto van Cagla

  Aanbod van Cagla

  Geplaatst door Cagla
  Ik vind het erg belangrijk om voor elkaar klaar te staan! Helemaal in zo een zware tijd als deze. Ik vind het leuk om met mensen in contact te komen en mensen te helpen waar nodig. Ze te ondersteunen ... Lees meer
 • Profielfoto van Caro

  Aanbod van Caro

  Geplaatst door Caro
  Ik wil graag mensen helpen de nu door de coronacrisis de deur niet uit kunnen. Lees meer
 • Profielfoto van Bibi

  Aanbod van Bibi

  Geplaatst door Bibi
  Ik kom u graag een handje helpen ! Lees meer
 • Profielfoto van Carl

  schuur opruimen

  Geplaatst door Carl
  heeft u veel oud ijzer in u schuur dan ruim ik de boel op ben erg handig in opruimen Lees meer
 • Profielfoto van Elles

  Aanbod van Elles

  Geplaatst door Elles
  Ik heb zelf een knutselclubje voor ouderen. Die hebben nu hulp nodig. Ze kunnen niet gaan pinnen. Vervoer en slecht ter been. Dus ik probeer boodschappen te regelen voor hun. En ook voor mezelf. Ivm v... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.