Vrijwilligers op Zaankantersvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Hallo, ik ben een vlotte leuke vrouw van 61 jaar. Ik ben werkzaam geweest in de catering/horeca en gastvrouw. Momenteel heb ik geen werk en het lijkt me leuk om weer aan de slag te gaan als barmedewer... Lees meer
 • Profielfoto van Pieter

  Aanbod van Pieter

  Geplaatst door Pieter
  ICT professional, met stevige werkervaring in soft en hardware. Helpt ondermeer met het upgraden van windows 7 en/of windows 8.1 naar windows 10. Installeren van printers ook het oplossen van computer... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1965 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Victor

  Aanbod van Victor

  Geplaatst door Victor
  De meest gelukkige mensen zijn diegene die andere mensen blijdschap geven. Ik ben een jonge man die graag andere mensen helpt waarbij dat mogelijk is. Ik help liever iemand die hulp nodig heeft dan... Lees meer
 • Profielfoto van Ivonne

  Aanbod van Ivonne

  Geplaatst door Ivonne
  Ik ben Ivonne, 57 jaar. Ik ben getrouwd met Edwin en heb twee kinderen van 32 en 29 jaar. Ik heb o.a. in de thuiszorg gewerkt, in een bedrijfskantine en op het postkantoor als lokettiste. Van vele mar... Lees meer
 • Profielfoto van Brigitte

  Aanbod van Brigitte

  Geplaatst door Brigitte
  Het is altijd fijn om iets voor een ander te kunnen doen. Ieder mens heeft wel behoefte aan vriendelijkheid en een helpende hand als het nodig is en dan is het goed om er voor elkaar te zijn. Ik ben s... Lees meer
 • Profielfoto van Piet

  Aanbod van Piet

  Geplaatst door Piet
  Vanwege mijn gezondheid zit ik momenteel zonder werk. Ik ben iemand die toch graag er op uit gaat en bezig is met de medemens. Ik moet zelf heel duidelijk op mijn energie letten. Ik ben een doener en ... Lees meer
 • Profielfoto van Francisca

  Aanbod van Francisca

  Geplaatst door Francisca
  Ik vind het leuk om onder de mensen te zijn. Gezien mijn achtergrond in de Horeca lijkt het mij leuk om gastvrouw of receptionisten te zijn. Ik beheers talen zoals; Engels en Duits. Lees meer
 • Profielfoto van Avesta

  Vrijwilligers werk jeugd, oppas

  Geplaatst door Avesta
  Op dit moment ben ik thuis, en daarom wil ik graag vrijwilligers werk verrichten. Van peuter tot puber of een adult. Omdat ik het begeleiden van kinderen en anderen zo interessant en fijn vind om te d... Lees meer
 • Profielfoto van Timber

  Aanbod van Timber

  Geplaatst door Timber
  Ik ben Timber, 22 jaar en werk als verpleegkundige in de psychiatrie. Graag zou ik helpen omdat ik regelmatig (ook binnen mijn van) tegen kom dat mensen goed hulp in hun privé kunnen gebruiken. Ik wer... Lees meer
 • Profielfoto van Pieter

  Aanbod van Pieter

  Geplaatst door Pieter
  Ben Pieter een nette, sociale man met een beetje humor. Ben een persoon met veel geduld en heb een heleboel levens ervaring. Deze ervaringen wil ik gebruiken om mensen te helpen. Ben creatief, kan red... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.