Vrijwilligers op Zaankantersvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van David

  Aanbod van David

  Geplaatst door David
  Ik ben een Schot die woont nu al 7 jaar in Krommenie. Toen ik werkte in Schotland mijn beroep was sociaalwerker. Ik ben al eerder vrijwilliger geweest bij een kinderboerderij. Was erg leuk maar ik von... Lees meer
 • Profielfoto van Martijn

  Aanbod van Martijn

  Geplaatst door Martijn
  Ik ben momenteel in de mogelijkheid om op vrijdag vrijwilligerswerk te doen en vind het belangrijk wat terug te doen voor de maatschappij. Ik ben 38 jaar en in het bezit van een rijbewijs vandaar dat ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1948 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Cheryl

  Aanbod van Cheryl

  Geplaatst door Cheryl
  Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Cheryl Kramer 32 jaar en ik heb 2 zoontjes van 8 en 4 jaar. Ik ben alleenstaande moeder en ik woon in wormerveer. Ik heb heel lang gewerkt als verkoopmedewerke... Lees meer
 • Profielfoto van Sharmila

  Aanbod van Sharmila

  Geplaatst door Sharmila
  Beste Heer Mevrouw Ik ben Sharmila heb een zoontje van 5 jaar oud. Ik heb interesse in huiswerkbegeleiding ,ik vind leuk om andere te helpe,ik ben beschikbaar in ochtend uren van 9.00u-13.00u Lees meer
 • Profielfoto van Christien

  Aanbod van Christien

  Geplaatst door Christien
  Wil graag een ander ondersteunen als mantelzorgster. Iets voor een ander betekenen. Gezelligheid bieden, uitstapje doen met de klant. Een keer om de week beschikbaar. Referenties Thuiszorg en Vrijwi... Lees meer
 • Profielfoto van Ronald

  Aanbod van Ronald

  Geplaatst door Ronald
  Als nuttige activiteit en om onder de mensen te komen. Lees meer
 • Profielfoto van Dik

  Aanbod van Dik

  Geplaatst door Dik
  Ik ben sinds vorig jaar met pensioen en heb tijd over. Ik vind het leuk om kleine klusjes voor iemand te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Het geven van schaaklessen is voor een wezenlijk onderdeel van mijn leven. Daarnaast verzorg ik graag presentaties en geef ik cursus speechen. Lees meer
 • Profielfoto van Dianne

  Aanbod van Dianne

  Geplaatst door Dianne
  Graag wil ik me meer gaan inzetten voor de medemens, ik ben verpleegkundige en heb een luisterend oor. Deze combinatie zou ik willen delen Lees meer
 • Profielfoto van Ali

  Aanbod van Ali

  Geplaatst door Ali
  Ik wil met Nederlandse mensen in contact komen om beter Nederlands te leren en Nederlanders te leren kennen Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.