Vrijwilligers op Zaankantersvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Ramona

  Gastvrouw / vrijwillige thuishulp(mantelzorg)/ activiteitencoördinator Buurtactiviteiten

  Geplaatst door Ramona
  Naast mijn zelfstandig vrijwilligerswerk in Mijn Inloopkamer Nieuwe Stappen wil ik de stille uurtjes graag ervaring opdoen bij een ander buurthuis/organisatie. ik kan mijn werkervaring gebruiken in d... Lees meer
 • Profielfoto van Ramona

  Aanbod van Ramona

  Geplaatst door Ramona
  Ik wil samen met een vrijwilliger activiteiten begeleiden/organiseren. Enthousiast, creatief, volhardend (we hebben geduld nodig om iets op te starten) zijn eigenschappen die je goed kunt gebruiken ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1975 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Melisa

  Aanbod van Melisa

  Geplaatst door Melisa
  De reden dat ik me aanmeld als vrijwilliger is door dat ik het belangrijk vind om me in te zetten voor de medemens. Lees meer
 • Profielfoto van Sacha

  Aanbod van Sacha

  Geplaatst door Sacha
  Iedereen kan weleens een beetje hulp gebruiken en ik heb op het moment genoeg tijd en de zin om die hulp aan te bieden! Lees meer
 • Profielfoto van Silva

  Aanbod van Silva

  Geplaatst door Silva
  Ik ben sociaal, sportief, creatief en enthousiast. Ik wil graag mensen helpen door gezelligheid te bieden. Activiteiten ondernemen en/of begeleiden vind ik ook leuk. Ik hou ook van de dieren en van de... Lees meer
 • Profielfoto van Lianne

  Aanbod van Lianne

  Geplaatst door Lianne
  In deze tijd lijkt het mij heel fijn om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Ook omdat ik nu meer vrije tijd heb. Lees meer
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Hallo, ik ben een vlotte leuke vrouw van 61 jaar. Ik ben werkzaam geweest in de catering/horeca en gastvrouw. Momenteel heb ik geen werk en het lijkt me leuk om weer aan de slag te gaan als barmedewer... Lees meer
 • Profielfoto van Gina

  Aanbod van Gina

  Geplaatst door Gina
  Ik wil graag iets voor een ander betekenen, omdat ik mij realiseer dat de nood onder eenzame ouderen/zwakkere binnen de samenleving vergroot wordt door COVID19. Lees meer
 • Profielfoto van Henriette

  Aanbod van Henriette

  Geplaatst door Henriette
  Ik ben 71 en werk nog af en toe in de zorg als ZZP er. Heb sinds kort meer tijd. Daar ik alleenstaande ben en nog niet zo lang hier woon. Lijkt het mij leuk om op deze manier mensen te leren kennen. I... Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Dienstbaar zijn,als een maatje,ondersteund voor een ander iets betekend ,een luisterend oor..,stukje zingeving als onvoorwaardelijke liefde,geduld en vrede,groet Hans Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.