Vrijwilligers op Zaankantersvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Tijmen

  Aanbod van Tijmen

  Geplaatst door Tijmen
  Ik ben Tijmen , ik zit zelf thuis ivm met chronische schouder klachten maar zou graag weer bezig zijn d.mv. vrijwilligerswerk of sociaal contact. Lees meer
 • Profielfoto van Angela

  Aanbod van Angela

  Geplaatst door Angela
  Ik wil heel graag iets leuks, sociaals doen met iemand uit mijn dorp Zaandijk (niet daarbuiten dus) kan een spelletje zijn, wandelen, naar de stad of zaans schans. Ik ben 49 en heb al veel ervaring me... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1975 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Christine

  Aanbod van Christine

  Geplaatst door Christine
  ik wil graag iets voor een ander doen, omdat ik menselijk ben, ik heb altijd plezier als ik voor iemand moet betekenen. en momenteel ben ik in de bijstand uitkering. Lees meer
 • Profielfoto van Lianne

  Aanbod van Lianne

  Geplaatst door Lianne
  Na 25 jaar honden te hebben gehad, mis ik het gezelschap enorm. Een ander helpen en lekker op stap met honden geeft mij energie! Lees meer
 • Profielfoto van marjo

  Aanbod van Marjo

  Geplaatst door marjo
  Ik ben Marjo en ik heb lang gewerkt als Nederlandse-taalles-docente voor nvl. migranten. Ik ben heel sociaal en heb ook met vluchtelingen gewerkt. Lees meer
 • Profielfoto van Milagros

  Bloemetjes planten of boodschappen doen

  Geplaatst door Milagros
  Ik wil iemand helpen met boodschappen doen of bloemetjes planten in de tuin, maar geen grote of ware dingen, want daar vraag ik zelf ook hulp voor. Ik heb veel ervaring met oudere mensen en ik zou gra... Lees meer
 • Profielfoto van Timber

  Aanbod van Timber

  Geplaatst door Timber
  Ik ben Timber, 22 jaar en werk als verpleegkundige in de psychiatrie. Graag zou ik helpen omdat ik regelmatig (ook binnen mijn van) tegen kom dat mensen goed hulp in hun privé kunnen gebruiken. Ik wer... Lees meer
 • Profielfoto van Tom

  Aanbod van Tom

  Geplaatst door Tom
  Ik ben op zoek naar een plek waar ik enige bestuurservaring op kan doen. Voor de rest heb ik veel tijd over binnen deze coronacrisis, ik wil heel graag helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Ilonka

  Aanbod van Ilonka

  Geplaatst door Ilonka
  Ik wil graag vrijwilligerswerk doen omdat ik niet meer aan het werk ben en daarom nu de kans krijg om iets te doen wat ik heel fijn vind. Ik zou het liefste iets willen doen met en voor bejaarden, dem... Lees meer
 • Profielfoto van Ronald

  Aanbod van Ronald

  Geplaatst door Ronald
  Als nuttige activiteit en om onder de mensen te komen. Lees meer
1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.