Vrijwilligers in gemeente Zaanstad

Sorteer op:
 • Profielfoto van Pieter

  Aanbod van Pieter

  Geplaatst door Pieter
  Ik ben sinds september 2019 werkloos en hard op zoek naar een passende baan. Nu de Corona-crisis er is zal dat een stuk moeilijker worden mede gezien mijn leeftijd van 59 jaar. Om deze reden zoek ik... Lees meer
 • Profielfoto van marcel

  Aanbod van Marcel

  Geplaatst door marcel
  .hallo, ik ben Marcel ik wil graag deze moeilijke tijd, helpen met bijvoorbeeld boodschappen halen voor mensen die dat nu niet lukt, Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1839 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Tanja

  Aanbod van Tanja

  Geplaatst door Tanja
  Beste, Graag zou ik 1 x per werk dag een gezellig telefonisch praatje met iemand willen maken. Of als iemand een klankbord nodig heeft. Vooral met ouderen die nagenoeg geen familie hebben. Ik kwam ei... Lees meer
 • Profielfoto van Wjh

  Aanbod van Wjh

  Geplaatst door Wjh
  Na een 42 jaar werkzaam leven in de techniek, is er nu tijd over voor anderen. Met praktische PC hulp en PC kennisoverdracht kunnen mensen weer verder. Lees meer
 • Profielfoto van Romy

  Aanbod van Romy

  Geplaatst door Romy
  Hoe mooi is het om in deze moeilijke tijd een steentje bij te dragen aan de maatschappij? Op de Woensdag die ik de aankomende weken vrij ben van school zou ik graag mijn steentje willen bijdragen aa... Lees meer
 • Profielfoto van Jennifer

  Corona

  Geplaatst door Jennifer
  Boodschappen of andere activiteiten voor ouderen of kwestbare mensen. Lees meer
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Boodschappen doen, even bellen om de dag door te spreken, honden uitlaten Lees meer
 • Profielfoto van Gerie

  Aanbod van Gerie

  Geplaatst door Gerie
  Graag wil ik een kleine bijdrage leveren en voor mensen die de deur niet uit kunnen of durven de boodschappen te doen of de tuin te wieden en plantjes te verzorgen...en wat er verder nodig is in overl... Lees meer
 • Profielfoto van Jennifer

  Aanbod van Jennifer

  Geplaatst door Jennifer
  Ik ben een vrouw van 53 jaar en wil graag een dienst doen voor ouderen kwetsbare mensen. Ik ben Wmo consulent en werk op dit moment thuis. Gezien onze huidige situatie wil ik graag iets meer voor... Lees meer
 • Profielfoto van Timber

  Aanbod van Timber

  Geplaatst door Timber
  Ik ben Timber, 22 jaar en werk als verpleegkundige in de psychiatrie. Graag zou ik helpen omdat ik regelmatig (ook binnen mijn van) tegen kom dat mensen goed hulp in hun privé kunnen gebruiken. Ik wer... Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.