Direct naar de inhoud van deze pagina

Hulp aanbieden

Verhoog je geluksgevoel

Onderzoek heeft uitgewezen dat er gelukshormonen (oxytocine) vrijkomen als je iets voor een ander doet. Verhoog je geluksgevoel en meld je aan als vrijwilliger!

Wil jij graag als vrijwilliger aan de slag?

Wil jij je graag inzetten voor anderen? Eenmalig, iedere week, bij iemand thuis of voor een organisatie? Op Zaankanters voor Elkaar vind je eenvoudig het vrijwilligerswerk dat bij jouw wensen past.

Je kunt jouw hulp aanbieden door jezelf te registreren en een aanbod te plaatsen. Met het plaatsen van het aanbod geef je aan waar je interesses liggen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven hoe vaak en waar mee je iemand wilt helpen.

Registreren en aanbod plaatsen

Jouw aanbod wordt getoond aan hulpvragers bij jou in de buurt met vragen die passen binnen jouw interesses. Hulpvragers kunnen contact met je opnemen door te reageren op jouw aanbod. Je kunt natuurlijk ook direct reageren op vragen die je interessant vindt. Bekijk de actuele vragen.

Zaankanters voor Elkaar zorgt voor een betrouwbare en veilige omgeving om met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Denk bijvoorbeeld aan telefonisch contact en een kennismakingsgesprek. Lees alle tips over veiligheid en contact met anderen.