Direct naar de inhoud van deze pagina

Aan de slag

Voor organisaties

Via Zaankantersvoorelkaar zoek je eenvoudig naar geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie. Of het nu gaat om een eenmalige activiteit of juist voor een langere periode.

Plaats eenvoudig jouw vacature op Zaankantersvoorelkaar en kom snel in contact met vrijwilligers die je kunnen helpen. Je kiest uit de reacties de vrijwilliger die je het meest aanspreekt. Wil je liever zelf iemand benaderen? Kijk eens naar ons vrijwilligersoverzicht en neem zelf contact op met een vrijwilliger die jou aanspreekt.

Handleiding professioneel account aanmaken

We hebben ook tips voor organisaties.

Voor vrijwilligers

Er zijn veel organisaties actief in de Zaanstreek die op zoek zijn naar vrijwilligers op velerlei terreinen zoals sport, cultuur, zorg, belangenbehartiging en educatie. Vrijwilligers die het dagelijkse werk verrichten voor de organisatie of de pr van de organisatie verzorgen. Je kunt de sportvereniging helpen door het G-elftal wekelijks bij te staan of in de zorg helpen door met een ouder iemand samen een Levensboek op te zetten. Maak het verschil door vrijwilligerswerk te doen. Een klein gebaar kan voor een groep andere mensen een wereld van verschil betekenen.

Bekijk de vacatures via het vacature overzicht. Bij iedere vacature kun je ook de organisatie vinden die deze vacature heeft geplaatst.

Maatschappelijke organisaties bieden op verschillende gebieden trainingen en workshops aan, soms ook gezamenlijk met meerdere organisaties. Een overzicht van dit aanbod vind je via de Vrijwilligersschool of bij de betreffende organisatie.

Handleiding particulier account aanmaken

Aan de slag als vrijwilliger? Lees hier onze tips!


Om gebruik te maken van Zaankantersvoorelkaar heb je een account nodig. Registreren is gratis en dé manier om in contact te komen met andere gebruikers.


Zaankantersvoorelkaar helpt je in jouw zoektocht naar vrijwilligers(werk)!