Direct naar de inhoud van deze pagina

Aan de slag

Welkom! Zaankanters voor Elkaar is een sociale marktplaats waar mensen elkaar kunnen vinden en helpen. Iemand hulp bieden en hulp vragen wanneer jou dat uitkomt. Eenmalig, iedere week, alles daartussen in én bij jou in de buurt. Betrouwbaar, gemakkelijk en gratis!

Account aanmaken
Om gebruik te maken van de vraag en aanbod op Zaankanters voor Elkaar heb je een account nodig. Het gebruik van Zaankanters voor Elkaar is betrouwbaar en veilig en we gaan altijd zorgvuldig met je gegevens om. Je gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden of aan andere partijen verstrekt zonder dat hier vooraf aan jou toestemming voor is gevraagd.

Tijdens het registreren stellen wij een aantal vragen om duidelijk te krijgen wat je precies wilt doen. Binnen een paar klikken is je account aangemaakt en heb je jouw hulpvraag of hulpaanbod geplaatst!

Wist je dat: ruim 90% van de gebruikers een volledig profiel van anderen zéér belangrijk vindt? Met een aangevuld profiel is de kans dus groter dat jij de juiste persoon vindt!