Hoe gebruik je dit platform?

Vind alle antwoorden op je vragen over de werking van dit platform, inclusief handige tips.

Hoe maak ik een account aan?

Om gebruik te maken van het platform, maak je een gratis account aan. Dat kost je minder dan twee minuten:

Klik bovenaan op 'Aanmelden'
✅Om je aan te melden met een e-mailadres, klik je op 'Heb je geen account? Schrijf je hier in'. Of ga door met je social media account naar keuze. 
✅Vul de benodigde info in. Hieronder nemen we je daar stap voor stap in mee. 

Door een account aan te maken, kunnen wij het platform veilig houden, veel beter matchen én je beter helpen waar nodig. Jouw gegevens zijn bij ons uiteraard veilig (hier vind je onze privacyverklaring).

Stappenplan: een account aanmaken als particulier

Ben je geen maatschappelijke organisatie? Dan maak je een particulier account aan. 

Stap 1: Wat is je rol.
Kies hier voor de optie 'particulier'. 

Stap 2: Wie ben je.
Voor de veiligheid en betrouwbaarheid van de website vragen we je een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Enkel je voornaam en woonplaats zullen openbaar zichtbaar zijn. Als je alle gegevens hebt ingevuld klik dan op 'Volgende stap'. 

Stap 3: Wat wil je doen.
Vul deze pagina zo compleet mogelijk in, dit vergroot de kans op een match. Heb je een hulpvraag of wil je helpen? Je kunt ook voor beide opties kiezen. 

  • Hulp aanbieden
    Je kunt direct een hulpaanbod plaatsen. Vertel hier in welke categorie je het leuk vindt om iets voor een ander te doen en waarom je dat leuk vindt. Onderaan kan je het vakje bij 'Ik wil gevonden kunnen worden door hulpvragers' aan of uit vinken. Als je dit vakje aanvinkt wordt jouw hulpaanbod getoond op de site. Hulpvragers kunnen zo contact met jou opnemen. 
  • Hulp vragen
    Een hulpvraag plaatsen kan nadat je jouw account hebt aangemaakt. Dit kan via je persoonlijke menu rechtsboven via 'Mijn hulpvragen' of 'Mijn vacatures'. 

Stap 4: Bevestigen.
Hier vul je een wachtwoord in. Ook vragen we je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en gedragsregels.

Wil je op de hoogte gehouden worden met nieuws, toffe acties, inzichten en tips over de website? Vink dan ook het onderste vakje aan. Je krijgt dan af en toe een e-mail van ons. Klik onderaan op 'Bevestig je registratie'. Je account is succesvol aangemaakt!

Een professioneel account aanmaken

Ben je een maatschappelijke organisatie? Dan maak je een gratis professioneel account aan. 

Stap 1: Wat is je rol.
Kies hier voor de optie 'professional'. 

Stap 2: Wie ben je.
Voor de veiligheid en betrouwbaarheid van de website vragen we je een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Enkel je voornaam en woonplaats zullen openbaar zichtbaar zijn. Als je alle gegevens hebt ingevuld klik dan op 'Volgende stap'.

Stap 3: Professionele gegevens.
Door op 'Kies een organisatie uit de lijst' te klikken worden alle organisaties weergegeven die zich op de site hebben geregistreerd. Dat ziet er zo uit:

mceclip3.png

Kan je jouw organisatie niet vinden? Vink dan het vakje bij 'Mijn organisatie staat er niet tussen' aan. Je kunt nu de organisatie gegevens invullen en een logo toevoegen.

Bij het invullen van de organisatie is altijd goed om even te bekijken of er meerdere locaties/afdelingen zijn zijn van jullie organisatie. Zo voorkomen we dubbele organisatie. Ben je bijvoorbeeld onderdeel van het Rode Kruis? Kies er dan voor om als organisatienaam: Rode Kruis Breda of Rode Kruis hoofdkantoor in te vullen i.p.v. alleen Rode Kruis.


Let op: als jij een organisatie toevoegt, ben je automatisch de 'manager' van dit organisatieprofiel. Dat betekent dat alleen jij de gegevens in het organisatieprofiel kan aanpassen. Als je de rol van manager wilt overdragen kun je contact opnemen met onze helpdesk. 

 

Stap 4: Bevestigen.
Hier vragen we je een wachtwoord in te vullen waarmee je later kan inloggen op jouw persoonlijke account. Ook vragen we je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en gedragsregels.

Wil je op de hoogte gehouden worden met nieuws, acties, inzichten en tips over de website? Vink dan ook het onderste vakje aan. Je krijgt dan af en toe een e-mail van ons. Klik onderaan op 'Bevestig je registratie'. Je account is succesvol aangemaakt!

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?