Direct naar de inhoud van deze pagina

Over Zaankanters voor Elkaar

Zaankanters voor Elkaar is het platform waar vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers elkaar vinden. Dit platform is ontstaan uit de samenwerking met organisaties die iets willen betekenen voor de Zaanse samenleving. Met dit platform verbinden wij vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties en bieden wij waar nodig ondersteuning om dit tot stand te brengen.
De organisaties die dit platform steunen zijn: Odion, HC Pennemes, Evean, SMD, Heliomare, MEE AZ, Mennistenerf, Context, Leviaan, Leger des Heils, GGZ Dijk en Duin, Prinsenstichting, Zorgcirkel, Blijfgroep, Reaktgroep en Brijder/Aktief Talent.

Voor organisaties
Werk je bij een organisatie die werkt met vrijwilligers? Dan vind je hier de vacaturebank waarin je jouw vacature kunt plaatsen en vrijwilligers kunt vinden.
Heb je hulp nodig voor een wervingscampagne of fondsaanvraag, neem contact met ons op.

Voor vrijwilligers
Ben je een bewoner die iets voor een ander wil doen? Op www.Zaankantersvoorelkaar.nl vind je de vacaturebank met de leukste vacatures in Zaanstad. Een vacature die bij jouw interesses past.
Maar je kunt hier ook terecht met vragen over vrijwilligerswerk, verzekeringen, belastingen en andere wet- en regelgeving.

Vrijwilligersschool
Behoefte aan (bij)scholing en training? Zaankanters voor Elkaar biedt de Vrijwilligersschool. Hierin bieden organisaties trainingen en workshops aan voor vrijwilligers. Deze trainingen en workshops kunnen gaan over effectief vergaderen, fondsenwerving, gastvrijheid of omgaan met agressie.

Nieuwsbrief
Zaankanters voor Elkaar geeft maandelijks een nieuwsbrief uit met informatie over ontwikkelingen en trends, trainingen, kennisnetwerkbijeenkomsten en specifieke activiteiten. Wil je je aanmelden voor de nieuwsbrief, klik hier.

Telefoon: 075 206 0010

Mail: info@zaankantersvoorelkaar.nl