Direct naar de inhoud van deze pagina

Over Zaankanters voor Elkaar

Van een ander helpen, word je zelf ook beter

Wij geloven dat iedereen iets te bieden heeft, waar een ander misschien om verlegen zit. Een vlotte babbel, talent voor techniek, een passie voor poetsen, een sterke arm voor een boodschappentas of bijvoorbeeld een uurtje voetballen op zondag.
Door wat de één kan te koppelen aan wat de ander nodig heeft, zorgen we ervoor dat mensen elkaar een handje kunnen helpen. Zo maken we de samenleving op een simpele manier leuker, vriendelijker en socialer.

Zaankanters voor Elkaar is het platform waar organisaties en Zaankanters elkaar vinden voor vrijwilligerswerk en burenhulp.

Hulp vragen
Werk je bij een organisatie die werkt met vrijwilligers? Plaats hier jouw vacature en vind een vrijwilliger.

Ben jij een Zaankanter en heb je een hulp vraag? Plaats hier jouw hulpvraag en vindt een Zaankanter die hulp aan biedt.


Hulp aanbieden
Ben je een Zaankanter die iets voor een ander wil doen? Je kunt hulp aanbieden voor een persoon of organisatie.

Op www.Zaankantersvoorelkaar.nl vind je hulpvragen en de leukste vacatures in Zaanstad.


Vrijwilligersschool
Behoefte aan (bij)scholing en training? Zaankanters voor Elkaar heeft in de Vrijwilligersschool een divers aanbod van cursussen en e-learning. In de vrijwilligersschool bieden organisaties diverse trainingen en workshops aan voor vrijwilligers.

Zoek je hulp bij een wervingscampagne of fondsaanvraag voor jouw organisatie? Neem contact met ons op, info@zaankantersvoorelkaar.nl.

Je kunt bij Zaankanters voro Elkaar ook terecht met vragen over vrijwilligerswerk, verzekeringen, belastingen en andere wet- en regelgeving.


Nieuwsbrief
Zaankanters voor Elkaar geeft maandelijks een nieuwsbrief uit met informatie over ontwikkelingen en trends, trainingen, kennisnetwerkbijeenkomsten en specifieke activiteiten. Wil je je aanmelden voor de nieuwsbrief, klik hier.

Telefoon: 075 206 0010

Mail: info@zaankantersvoorelkaar.nl