Direct naar de inhoud van deze pagina

Over Zaankantersvoorelkaar

Zaankantersvoorelkaar is het platform waar vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers elkaar vinden. Dit platform is ontstaan uit de samenwerking met organisaties die iets willen betekenen voor de Zaanse samenleving. Met dit platform verbinden wij vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties en bieden wij waar nodig ondersteuning dit tot stand te brengen.
De organisaties die dit platform steunen zijn: Odion, HC Pennemes, Evean, SMD, Heliomare, MEE AZ, Mennistenerf, Context, RIBW ZWWF, Leger des Heils, GGZ Dijk en Duin, Prinsenstichting, Zorgcirkel, Blijfgroep, Reaktgroep en Brijder/Aktief Talent.

Voor organisaties
Werkt u bij een organisatie die werkt met vrijwilligers? Dan vindt u hier de vacaturebank waarin u uw vacature kunt plaatsen en vrijwilligers kunt vinden.
Heeft u hulp nodig voor een wervingscampagne of fondsaanvraag, neem contact met ons op.

Voor vrijwilligers
Bent u een bewoner die iets voor een ander wil doen? Op Zaankantersvoorelkaar vindt u de vacaturebank voor met de leukste vacatures in Zaanstad. Bijvoorbeeld voor het vinden van een vacature die bij uw interesses past.
Maar u kunt ook hier terecht met vragen over vrijwilligerswerk, verzekeringen, belastingen en andere wet- en regelgeving.

Vrijwilligersschool
Behoefte aan (bij)scholing en training? Zaankantersvoorelkaar biedt de Vrijwilligersschool. Hierin bieden organisaties trainingen en workshops aan voor vrijwilligers. Deze trainingen en workshops kunnen gaan over effectief vergaderen, fondsenwerving, gastvrijheid of omgaan met agressie.

Nieuwsbrief
Zaankantersvoorelkaar geeft maandelijks een nieuwsbrief uit met informatie over ontwikkelingen en trends, trainingen, kennisnetwerkbijeenkomsten en voor specifieke activiteiten. Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief, klik hier.

Telefoon: 075 206 0010

Mail: info@zaankantersvoorelkaar.nl